Gratis verzending 

0
0
Subtotal: 0.00
Geen producten in je winkelmand

Retouren

De koper is gerechtigd het bij Werkvrij gekochte product te retourneren waarbij het volgende van toepassing is;

  1. Het op de website van Werkvrij in te vullen formulier dient door koper te worden ingevuld binnen 14 dagen na de datum van aflevering.
  2. Het product dient aansluitend binnen maximaal 14 dagen – voorzien van een retournummer -in de originele verpakking, geheel compleet en onbeschadigd en vrij van gebruikssporen, te worden geretourneerd naar:…… . ………………
  3. Retourneren geschiedt voor rekening en risico van de koper.
  4. Indien het product voldoet aan hetgeen hiervoor onder 1. is vermeld , zal de koopsom binnen 8 dagen op het aangegeven banknummer worden teruggestort.
  5. Indien het product niet in de originele staat wordt geretourneerd, vrij van gebruikerssporen en van beschadigingen, incompleet is, of niet in de originele verpakking wordt terugbezorgd, zal maximaal 75% van de koopsom worden terugbetaald, afhankelijk van de mate waarin vorenstaande van toepassing is.
  6. Wij bieden ook de mogelijkheid dit bureau terug bij u op te halen. Het bureau wordt ter plekke gecontroleerd voor beschadigingen, indien er geen beschadigingen worden geconstateerd neemt onze vervoerder het bureau mee terug. €80,- voorrijkosten en €0,21 per kilometer.
Scroll naar top