Over ons

Over Werkvrij

Wij helpen je gelukkiger en productiever te werken, vrij van pijntjes en klachten

kies je ideale samenstelling

Ons verhaal

Het percentage Nederlanders met een kantoorbaan is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds meer werkzaamheden worden vanachter een computer verricht en dit betekent dan ook dat er een groeiend aantal uren achter een bureau worden doorgebracht.

Deze evolutie van de werkplek zorgt echter ook voor een groeiend aantal gezondheidsproblemen. Steeds meer mensen hebben last van RSI en diverse nek- en rugklachten.

Niet verwonderlijk want zoveel uren zittend achter een bureau doorbrengen met minimale beweging gedurende de dag is niet bevorderlijk voor zowel ons lichaam als onze mentale gesteldheid.

Wij, Mark en Rob van Logten, hebben Werkvrij opgericht omdat wij ervan overtuigd zijn dat een zit-sta bureau (en een gezonde ergonomisch ingerichte werkplek) de oplossing is voor fysieke en mentale klachten veroorzaakt door kantoorwerk.

Wij geloven dat bureaus die je in staat stellen om zittend en staand werken af te wisselen in de nabije toekomst een arbo-vereiste moeten worden voor kantoor- en thuiswerkplekken, zoals er nu al verplichte arbo maatregelen zijn om rugklachten te voorkomen bij tillen en dragen werkzaamheden.

Diverse overheden en bedrijven zijn al overtuigd van deze stelling en richten hun kantoren in met een zit-sta bureau voor elke medewerker.

Denk aan je toekomst en zie het belang in van gezond werken op kantoor voordat klachten je gezondheid negatief beïnvloeden. Daarbij geniet je ook van voordelen op het gebied van mentale gesteldheid en productiviteit tijdens het werken.

Een elektrisch verstelbaar bureau is een significante investering maar wel eentje die zich in de toekomst zeker zal uitbetalen. Als je het besluit neemt de investering te maken, zorg er dan wel voor dat je kwaliteit koopt. Een bureau waarmee je tien, twintig, dertig jaar mee vooruit kunt.

Dit is waar Werkvrij je bij kan helpen. Na zelf enkele keren teleurgesteld te zijn geweest met een aankoop, hebben wij het als onze missie gemaakt om mensen het belang van staand werken in te laten zien en wanneer dit besef er eenmaal is en men wil een zit-sta bureau kopen dat zij het beste van het beste kunnen krijgen voor een schappelijke prijs.

Bekijk ons aanbod bureaus, stoelen of bundels en als je vragen hebt dan kan je contact met ons opnemen.

Vriendelijke groet,
Mark en Rob van Logten


Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title