Werkvrij is een webshop die is ontstaan uit de liefde en frustratie voor zit sta bureaus.

Als zelfstandig ondernemer die vanuit huis werkt begon ik steeds meer last te krijgen van pijntjes en klachten als gevolg van de vele uren achter de computer zitten gedurende een werkdag.

Zo lang zitten op een dag is natuurlijk ook niet gezond. Het is niet waar onze lichamen voor gemaakt zijn. Daar hoef je geen wetenschapper voor te zijn om dit te weten.

Toch is het de realiteit waar de meeste werkende mensen tegenwoordig mee te maken hebben.

RSI, nek- en rugklachten zijn als gevolg hiervan in rap tempo aan het toenemen. Daarbij zijn ook andere gezondheidsklachten als overgewicht, hart- en vaatziekten en stress in meer of mindere mate aan deze verandering in levenswijze toe te schrijven.

Zit sta bureau kopen om gezonder te werken

Ik voelde aankomen dat ik iets in mijn manier van werken moest veranderen voordat er serieuze chronische problemen zouden ontstaan. Na gedegen research online en navraag in ondernemerskringen de oplossing gevonden in een zit-sta bureau. Een dergelijk elektrisch verstelbaar bureau biedt immers vele voordelen voor je gezondheid.

Een zit-sta bureau kopen dus. Maar welke? Zoveel verschillende opties en prijsklassen. Uit ervaringen van andere gebruikers kon ik opmaken dat de tafel sowieso elektrisch verstelbaar moest zijn en met memory functies voor optimaal gebruik.

Wat kost een goed bureau?

Mijn keuze is uiteindelijk op een middenklasse model gevallen. Zeker geen goedkoop product want een dergelijk in hoogte verstelbaar bureau kost minimaal enkele honderden euro’s.

Deze eerste aankoop was echter geen succes. De elektrische componenten functioneerden niet goed en in de hoogste stand was het stabureau wankel en dus niet fijn om aan te werken.

Ik was blij met de functionaliteit van het bureau. Het zitten en staan afwisselen tijdens het werken was een uitkomst waarvan ik direct de voordelen merkte. Het was even wennen, maar al snel wist ik dat dit de oplossing voor mijn problemen was.

Koop goedkoop en je koopt twee keer

Ken je de uitdrukking… buy cheap, you buy twice?

Dit was namelijk op mijn eerste aankoop van toepassing.

De kleine gebreken van het bureau werden door de weken steeds grotere irritaties. Uiteindelijk heb ik dus een nieuw zit sta bureau gekocht en deze keer heb ik er zorg voor gedragen dat ik zeker een kwaliteitsproduct in huis haalde. Nog altijd ben ik hier super blij mee.

Steeds wanneer andere mensen mij naar het zit sta bureau vragen, geef ik steevast de aanbeveling voor dit model en tot op heden gebruikt iedereen nog altijd hetzelfde bureau en word ik regelmatig voor mijn aanbeveling bedankt.

Als iedereen mij zo dankbaar is voor een simpele aanbeveling, dan moet dit ook een goede business zijn was uiteindelijk mijn gedachte.

Een goed bedrijf lost immers een probleem op en zorgt ervoor dat mensen tevreden zijn met hun aankoop.

Start van de Werkvrij webshop

Je raadt het al… het bureau dat op deze webshop te koop wordt aangeboden is mijn eigen aankoop waar ikzelf en vele anderen zo tevreden mee zijn.

Het is niet het allergoedkoopste bureau en de levertijd is ook niet de volgende dag in huis. Als je echter een dergelijk groot bedrag gaat investeren, kijk dan niet op 100 euro meer of minder en koop een product waar je gegarandeerd jarenlang mee vooruit kunt.

Deze garantie heb je met het zit-sta bureau van Werkvrij zeker want je krijgt hierbij 5 jaar garantie op frame en tafelblad plus 2 jaar garantie op de elektrische componenten (we zijn bezig om dit ook naar 5 jaar te krijgen).

Zelf ben ik een langdurige gebruiker van het bureau en kan je dus alles vertellen over het product en het zittend met staand werken afwisselen. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Dit kan via de live chat functie, contactformulier of e-mail.